Vazhdohet afati për regjistrim të semestrit Dimëror 2023/24

07 Nëntor 2023
SHARE

Lajmërohen Studentët e Fakultetit Ekonomik të studimeve Bachelor ,Master dhe Doktoraturë se vazhdohet afati i regjistrimit të  semestrit  dimeror 2023/2024  deri me datën 30.11.2023 ne ora 16:00