Njoftim për mbrojtjen publike të punimit të doktoratës të kandidatës Msc.Egzona Hasani

25 Nëntor 2023
SHARE

Njoftojmë të interesuarit se me datën 30.11.2023 në ora 10:00, në sallën e Profesorëve të Fakultetit Ekonomik , MSc. Egzona Hasani mbronë punimin e doktoratës, me titull: ’’Modelet e zhvillimit tëprodukteve të reja në sistemin bankar në Kosovë”. Mentor i kandidatës dhe punimit të doktoratës është Prof.Asoc. Dr. Besim Beqaj.Mbrojtja e punimit të doktoratës do të bëhet para komisionit profesional , në përbërje nga :

1. Prof. Dr. Driton Balaj- kryetar i komisionit (Fakulteti Ekonomik ,Universiteti I Prishtinës)
2 . Prof. Dr. Visar Rrustemi – anëtar i komisionit (Fakulteti Ekonomik ,Universiteti I Prishtinës)
3. Prof. Dr. Bardhyl Ceku– anëtar i jashtëm i komisionit (Fakulteti Ekonomik,Universiteti I Tiranës)