Vazhdohet afati për regjistrim të semestrit Dimëror 2023/24

22 Dhjetor 2023
SHARE

Lajmërohen Studentët e Fakultetit Ekonomik të studimeve Bachelor ,Master dhe Doktoraturë se vazhdohet afati i regjistrimit të  semestrit  dimeror 2023/2024  deri me datën  29.12 .2023 ne ora 16:00