Njoftim për mbrojtje publike të punimit të doktoratës të kandidatës Shkendije Nahi

26 Dhjetor 2023
SHARE

Njoftojmë të interesuarit se me datën 28.12.2023 në ora 11:00, në sallën e Profesorëve të Fakultetit Ekonomik , MSc. Shkendije Nahi mbronë punimin e doktoratës, me titull:  ’’Mundësitë e zhvillimit të tregut të letrave me vlerë.

Mentor i kandidates dhe punimit të doktoratës është Prof. Dr. Gazmend Luboteni.

Mbrojtja e punimit të doktoratës do të bëhet para komisionit profesional, në përbërje nga :

1. Prof. Dr. Driton Balaj - kryetar e komisionit (Fakulteti Ekonomik ,Universiteti i Prishtinës)

2 . Prof. Dr. Safet Merovci – anëtar i komisionit (Fakulteti Ekonomik ,Universiteti i Prishtinës)

3. Prof. Dr. Drini Salko – anëtar i jashtëm i komisionit (Fakulteti i Ekonomisë dhe Agrobiznesit Tiranë-Republika e Shqipërisë)