Vazhdohet afati për regjistrim të semestrit Dimëror 2023/24

15 Janar 2024
SHARE

Lajmërohen Studentët e Fakultetit Ekonomik të studimeve Bachelor ,Master dhe Doktoraturë se vazhdohet afati i regjistrimit të  semestrit  dimëror 2023/2024  deri me datën  19.01.2024 ne ora 16:00