Shpallen listat e studentëve përfitues të bursave universitare

18 Mars 2024
SHARE

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës, në mbledhjen e mbajtur me datë 15 mars 2024, ka aprovuar raportin e Komisionit për ndarjen e bursave universitare për studentët tanë, për vitin akademik 2023/24.

Për të parë listën me studentët përfitues kliko këtu

 

 

Këshillë juridike: Studentët që nuk janë në mesin e përfituesve dhe të cilët konsiderojnë se kanë pasur të drejtë përfitimi të bursës universitare, kanë të drejtë ankese tek komisioni përkatës brenda afatit prej shtatë ditësh nga dita e publikimit. Ankesat duhet të dorëzohen në ndërtesën e Rektoratit të UP-së, në zyrën numër 19.

Universiteti i Prishtinës i përgëzon studentët përfitues të bursës, për suksesin e arritur.