Hapet afati për paraqitjen e provimeve -Afati i Qershorit 2021

20 Maj 2021
SHARE

Lajmërohen studentët e Fakultetit Ekonomik të studimeve Bachelor dhe Master se paraqitja e provimeve për afatin e Qershorit,fillon prej 20.05.2021 deri me 25.05.2021