Vazhdohet afati i paraqitjes së provimeve për afatin e Janarit 2022

10 Janar 2022
SHARE

Lajmërohen studentët e Fakultetit Ekonomik të studimeve Bachelor,Master dhe Doktorate se vazhdohet  afati i  paraqitjes  se provimeve për afatin e Janarit  2022, deri me datën 12.01.2022 .