Ligjëratë nga prof. Dr. Anne Campbell

20 Mars 2023
SHARE

Ligjerata e cila do të mbahet nga Prof. Dr. Anne Campbell e cila është profesoreshë në MIIS (Middlebury Institute of International Studies) në Kaliforni, SHBA dhe njëkohësisht Fullbright Scholar në MASHT. Gjatë qëndrimit të saj në Kosovë ka bërë një hulumtim për bursat dhe mundësitë që u ofrohen studentëve kosovar për të studiuar jashtë.

 

 Qëllimi është që studentët e UP-ës të kuptojnë për mundësitë që u ofrohen dhe të ndihen të privilegjuar që janë studentë të UP, institucion ku promovohen dhe ndihmohen me aplikime për programe prestigjioze dhe me reputacion, që ndihmojnë zhvillimin akademik dhe personal të tyre.

 

Ligjerata do të mbahet me dt: 22.03.2023të mërkurën, në ora 13:30, në amfiteatrin e Bibliotekës Qendrore të Universitetit.