Mbahet takimi për ri-akreditimin e programit Marketing në nivelin bachelor.

31 Mars 2023
SHARE

Momente nga takimi i mbajtur  me ekspertët ndërkombëtarë dhe me përfaqësusit e Agjencisë së Kosovës për Akreditim, për ri-akreditimin e programit Marketing në nivelin bachelor në Fakultetin Ekonomik.