Po mbahet takimi për ri-akreditimin e programit Kontabilitet në nivelin bachelor

04 Prill 2023
SHARE

Momente nga takimi i mbajtur  me ekspertët ndërkombëtarë dhe me përfaqësusit e Agjencisë së Kosovës për Akreditim, për ri-akreditimin e programit Kontabilitet nivelin bachelor në Fakultetin Ekonomik.