Bëhu pjesë e ekipit OneFor LLC!

30 Qershor 2021
SHARE

OneFor LLC, një start-up evropian, themeluar në vitin 2020, kërkon kandidatë për pozitën Zyrtar/e të Shërbimit për Klientë. Ekipi i Shërbimit për Klientë në Kosovë do të shërbej për institucionin OneFor në nivel global.

OneFor ofron mundësi të barabarta punësimi prandaj inkurajohen të gjithë studentët që i plotësojnë kriteret dhe kualifikimet e përcaktuara të aplikojnë për pozitën.Konkursi është i hapur deri më 31.07.2021. Për të aplikuar, dërgoni CV në email: [email protected]

 

Për më shumë kliko këtu